08 Jan 2023

ECIL Technical Officer Recruitment 2023
Electronics Corporation of India Limited Recruitment 2023 - 200 Technical Officer Vacancies: The Electronics Corporation of India Limited a Public Sector Enterprise under the Department of Atomic Energy, Government of India. The ECIL has given an employment notification for the recruitment of Technical Officer posts on a contract basis. ECIL Hyderabad has announced job vacancies for 200...

07 Jan 2023

Tamil Nadu 12th Public Exam Time Table 2023 released @ https://dge1.tn.gov.in/ Tamil Nadu ‎Directorate of Government Examination has published the 12th Public Exam Time Table 2022 - 2023 at the official site www.dge.tn.gov.in. TN 12th Public Time Table 2022 to 2023 is officially given below. Students and private candidates can download Hall Ticket for HSC +2 Public Exam Datasheet 2023. ...

07 Jan 2023

TN 11th Public Exam Time Table 2023 released: @https://dge1.tn.gov.in/ The Tamil Nadu School Education Board has published the class 11th public exam timetable 2023 on the official site dge.tn.gov.in by education minister Mr. Anbil Mahesh. Tamilnadu HSC 1st year/ 11th Public Exam Timetable for March 2023 English and Tamil medium students have the same exam dates for all subjects. The 11...

04 Jan 2023

குறள்/ Kural: 40 with Meaning in Tamil and English திருக்குறள் - kural and its explanation given below. குறள் எண் - 40 பால் - அறத்துப்பால் இயல் - பாயிரவியல் அதிகாரம் - அறன் வலியுறுத்தல் குறள் எண் : 40 செயற்பால தோரும் அறனே ஒருவற்கு உயற்பால தோரும் பழி. Transliteration: Seyarpaala Thorum Arane Oruvarku Uyarpaala Thorum Pazhi. (adsbygoogle...

04 Jan 2023

குறள்/ Kural: 39 with Meaning in Tamil and English திருக்குறள் - kural and its explanation given below. குறள் எண் - 39 பால் - அறத்துப்பால் இயல் - பாயிரவியல் அதிகாரம் - அறன் வலியுறுத்தல் குறள் எண் : 39 அறத்தான் வருவதே இன்பம் மற்றெல்லாம் புறத்த புகழும் இல. Transliteration: Araththaan Varuvadhe Inpam Mar Rellaam Puraththa Pukazhum Ila. (a...

04 Jan 2023

குறள்/ Kural: 37 with Meaning in Tamil and English திருக்குறள் - kural and its explanation given below. குறள் எண் - 37 பால் - அறத்துப்பால் இயல் - பாயிரவியல் அதிகாரம் - அறன் வலியுறுத்தல் குறள் எண் : 37 அறத்தாறு இதுவென வேண்டா சிவிகை பொறுத்தானோடு ஊர்ந்தான் இடை. Transliteration: Araththaaru Ithuvena Ventaa Sivikai Poruththaanotu Oorndhaan Itai. ...

04 Jan 2023

குறள்/ Kural: 38 with Meaning in Tamil and English திருக்குறள் - kural and its explanation given below. குறள் எண் - 38 பால் - அறத்துப்பால் இயல் - பாயிரவியல் அதிகாரம் - அறன் வலியுறுத்தல் குறள் எண் : 38 வீழ்நாள் படாஅமை நன்றாற்றின் அஃதொருவன் வாழ்நாள் வழியடைக்கும் கல். Transliteration: Veezhnaal Pataaamai Nandraatrin Aqdhoruvan Vaazhnaal Vazhiyataikkum Kal. ...

04 Jan 2023

குறள்/ Kural: 35 with Meaning in Tamil and English திருக்குறள் - kural and its explanation given below. குறள் எண் - 35 பால் - அறத்துப்பால் இயல் - பாயிரவியல் அதிகாரம் - அறன் வலியுறுத்தல் குறள் எண் : 35 அழுக்காறு அவாவெகுளி இன்னாச்சொல் நான்கும் இழுக்கா இயன்றது அறம். Transliteration: Azhukkaaru Avaavekuli Innaachchol Naankum Izhukkaa Iyandradhu Aram. ...

04 Jan 2023

குறள்/ Kural: 36 with Meaning in Tamil and English திருக்குறள் - kural and its explanation given below. குறள் எண் - 36 பால் - அறத்துப்பால் இயல் - பாயிரவியல் அதிகாரம் - அறன் வலியுறுத்தல் குறள் எண் : 36 அன்றறிவாம் என்னாது அறஞ்செய்க மற்றது பொன்றுங்கால் பொன்றாத் துணை. Transliteration: Andrarivaam Ennaadhu Aranjeyka Matradhu Pondrungaal Pondraath Thunai. ...

04 Jan 2023

குறள்/ Kural: 33 with Meaning in Tamil and English திருக்குறள் - kural and its explanation given below. குறள் எண் - 33 பால் - அறத்துப்பால் இயல் - பாயிரவியல் அதிகாரம் - அறன் வலியுறுத்தல் குறள் எண் : 33 ஒல்லும் வகையான் அறவினை ஓவாதே செல்லும்வாய் எல்லாஞ் செயல். Transliteration: Ollum Vakaiyaan Aravinai Ovaadhe Sellumvaai Ellaanj Cheyal. (a...